vineri, 1 martie 2019

salad bar

Un salat bar este o masă tip bufet sau un contor la un restaurant sau o piață alimentară pe care sunt puse la dispoziție componente de salată pentru ca clienții să-și adune propriile plăci de salată. Cele mai multe salate oferă salată verde , roșii tăiate, legume friabile cum ar fi castraveți, morcovi, telina, măsline și ardei roșii verzi sau roșii, crotoni de pâine uscată bacon , brânză mărunțită și diferite tipuri de salate . Unele baruri de salate au, de asemenea, produse alimentare suplimentare, cum ar fi carne rece rece (curcan, pui, sunca sau ton), boabe fierte (de exemplu, mazăre,garbanzo fasole sau boabe de rinichi ), ouă fierte , brânză de vaci , salate de paste friabile , chipsuri tortilla , roșii, supă și felii de fructe proaspete tăiate.
Conceptul a fost extins și la alimente suplimentare dincolo de salată și toppinguri. De exemplu, barurile cu alimente fierbinți oferă o selecție de mâncăruri fierbinți, iar barurile de desert oferă o selecție de deserturi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Imagini copii